Short term mission (zendingsreis)


teamUw groep kan hier een verschil maken. Niet alleen kunt u hier de allerarmsten helpen, maar een zendingsreis helpt uw groep ook om na te denken over hun leven en hun geloof. Elk jaar ontvangen we verschillende groepen die komen helpen in de krottenwijk, zowel praktisch als geestelijk met kinder- en tienerprogramma's. Daarnaast delen wij als plaatselijk team over het geweldige werk dat God onder de Roma doet en hoe God iemand roept om het verschil te maken voor Zijn Koninkrijk.


De groepen die we ontvangen zijn zeer divers. We ontvangen zowel gelovige als ongelovige, van tieners tot opa's en oma's. Sommige teams bezoeken ons vanuit een ander project voor een paar uur, andere teams blijven een paar dagen of een week. Teams varieren in grote van 3 tot meer dan 30. Van een groep verwachten we bewogenheid, respect en flexibiliteit. Afhankelijk van uw groep stellen we een programma op die aansluit bij zowel de nood hier als uw specifieke groep.

Als u geinteresseerd bent, neem dan contact met ons op.Image Gallery

Wees betrokken

Het werk hier is alleen mogelijk dankzij uw betrokkenheid. U kunt ons op verschillende manieren helpen. Klik op een link hier beneden en wees vandaag nog betrokken:

Support

Giften kunnen worden overgemaakt naar:

Bank rek. nr. 1561.77.854
IBAN: NL14RABO0156177854
t.n.v. Stichting Rise2Shine
Beneluxlaan 9
5101 ZC Dongen
Nederland


This template downloaded form free website templates